Τρόποι Πληρωμής

Σας παρέχουμε τη δυνατότητα πληρωμής με τους παρακάτω τρόπους:

Αντικαταβολή

Οι αποστολές των παραγγελιών γίνονται με την εταιρεία ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ ή BOXNOW (βλέπε εδώ). Η πληρωμή γίνεται στον αντιπρόσωπο της εταιρείας courier, μόλις σας παραδώσει την παραγγελία σας. Τα έξοδα αποστολής μέσω courier είναι 3,20 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α)

Στην περίπτωση της αντικαταβολής είναι 4,90 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α)  .

Τέλος εάν η παραγγελία αφορά μεγάλα αντικείμενα άνω των 5 κιλών και επαγγελματικό εξοπλισμό (όπως καρέκλες, λουτήρες, έπιπλα κτλ).

Χρεωστική/Πιστωτική Κάρτα

Για την εξόφληση της παραγγελίας σας μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όλες τις κάρτες  (πιστωτικές, χρεωστικές και προπληρωμένες) Visa, MasterCard, Maestro, Electron, American Express.

Τα στοιχεία των καρτών και η πληρωμή σας μέσω πιστωτικής κάρτας, εισάγονται και επεξεργάζονται στο Aσφαλές Hλεκτρονικό Περιβάλλον της ΕUROBANK και δεν αποστέλλονται ή αποθηκεύονται για οποιαδήποτε χρήση στην ιστοσελίδα μας.

Τα έξοδα αποστολής με πληρωμή με κάρτα η τραπεζική μεταφορά είναι 3,20 ευρώ

Μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό

Στην περίπτωση που επιθυμείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω τραπεζικής κατάθεσης, μπορείτε να καταθέσετε το ποσό της παραγγελίας σε έναν από τους  τραπεζικούς λογαριασμούς επιλέγοντας στο Καλάθι “Άμεση Τραπεζική Μεταφορά” και στο βήμα αυτό θα εμφανιστούν οι “Αριθμοί Λογαριασμού”. Στην κατάθεσή σας πρέπει να αναγράφονται ως αιτιολογία το ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΣΑΣ, καθώς και  ΑΡΙΘΜΟΣ της ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ σας.

Τα έξοδα αποστολής με πληρωμή με κάρτα η τραπεζική μεταφορά είναι 2,90 ευρώ

Τα έξοδα για ηλεκτρονική μεταφορά από άλλη τράπεζα, επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.

Μετά την κατάθεση του ποσού, στείλτε μας το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής στο email: info@twinelefants.gr ή ενημερώστε μας τηλεφωνικά σχετικά με την κατάθεσή σας στα τηλέφωνα: 2121059992 ή 6942461457.

Εάν είστε πελάτης Χονδρικής,  επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα: 2121059992-6942461457.